Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce açıklaması! ’Birinci turda bu işi noktalamamız gerekiyor’

70 Punto Türkiye

Türkiye 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk Tv’de soruları yanıtladı. Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin adaylık süreciyle ilgili açıklamada bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına Muharrem İnce’den yanıt geldi. İşte seçim sürecinde yaşanan son dakika gelişmeleri…

Memleket Partisi’ni ziyaret edeceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, ‘Diğer partileri de ziyaret edeceğim. Beklentim şu; birinci turda seçimi almak ve bu ülkeyi daha çok yormamaktır. Birinci turda bu işi noktalamamız gerekiyor. ‘ dedi.

Muharrem İnce’nin geçtiğimiz günlerde yaptığı 2018 açıklamalarına da değinen Kılıçdaroğlu’ ‘Eğer siyaset bir şikayet alanıysa siyaset olmaktan çıkar. Bir şeyi geri getiremezsiniz. Herkes elinden geldiği kadar çaba harcadı, kusur da olabilir. Şunu da yaptım gece saat 2’de metinler yazdım. Arkadaşlarım çalıştı, çabaladı. Sayın İnce’nin görüşü odur, eksiğimiz de kusurumuz da olabilir. ‘ ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE’DEN AÇIKLAMA

Memleket Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun canlı yayında yaptığı açıklama yanıt verdi. Gazeteci Candaş Tolga Işık’a demeç veren Muharrem İnce, “Kemal Bey benim ağabeyimdir” dedi.

İşte Candaş Tolga Işık’ın paylaşımı:

Az önce Muharrem İnce’yle konuştum. Kılıçdaroğlu’nun kendisine yaptığı “İlk turda bitirmemiz lazım” çağrısıyla ilgili “100 bin imzayı toplayayım önce Kemal Bey benim abimdir, genel başkanımdır. Onun sözünü dinler, memnuniyetle de görüşür, konuşurum” dedi.