instagram hesap silme, Kapatma, INSTAGRAM HESAP DONDURMA linki

Sosyal Medya

Instagram hesap dondurma, hesap silme ve instagram hesap kapatma insanlar tarafından yoğun olarak aranmaya devam ediyor. Instagram kullanmaya ara vermek isteyen ya da hesabını kalıcı olarak kapatmak isteyen kullanıcıların yapması gereken birkaç basit işlem bulunuyor. Bu sayede İnstagram hesabını kapatabilir ya da dondurabilirsiniz.

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platrformları arasında yer alan Instagram her gün milyonlarca içerik yükleniyor. Bazen kullanıcılar geçici ya da kalıcı olarak Instagram kapatma ve instagram silme ihtiyacı duyuyor.

Eğer sizde Instagram hesabımı silmek istiyorum ya da Instagram hesabımı dondurmak istiyorm diyorsanız, aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

Instagram Kapatma: “Geçici Olarak Kapatma” ya da “Hesap Dondurma” olarak bilinir. İstediğiniz zaman kapattığınız hesabınızı dilediğiniz an yeniden aktif edebilirsiniz.

Instagram Silme: “Kalıcı Hesap Silme” olarak bilinir ve hesabınızı sildikten sonra 1 ay içerisinde hesabınıza yeniden giriş yapmasanız hesap tamemen silinir.

https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/

Instagram Hesap Silme Linki (Kalıcı):

https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

1. adım: Üstteki geçici kapatma görseline ya da altta yer alan Instagram.com linkine tıklayın.

https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

2: adım: Eğer Instagram’a giriş yaptıysanız ‘Hesabını Geçici Olarak Kapat’ ekranı karşınıza gelecek.

3. adım: Instagram’ın size yönelttiği Hesabını neden kapatıyorsun? sorusuna kendiniz için uygun olan bir seçeneği seçebilirsiniz.

4. adım: Şifrenizi girdikten sonra ‘Hesabı geçici olarak kapat’ seçeneğine tıklayın.

INSTAGRAM KALICI OLARAK SİLME

1. adım: Üstteki kalıcı kapatma görseline ya da altta yer alan Instagram.com linkine tıklayın.

https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/

2. adım: Instagram’a önceden giriş yaptıysanız altta gördüğünüz Hesabını Sil ekranını göreceksiniz.

3. adım: Açılan sayfadan Hesabını neden silmek istiyorsun? seçeneklerinden size uygun olanı seçin. Bir neden sunmak istemiyorsanız Başka bir şey” olarak seçimini yapabilirsiniz.

4. adım: Şifre alanına şifrenizi girin ve “Sil” butonuna tıklayın.

ÖNEMLİ NOT

Silme işlemi yaptığınız günden itibaren Instagram size 1 aylık bir tanıyor. Eğer bu 1 ay içerisinde Instagram hesabınıza giriş yaparsınız hesap silme işleminiz geçersiz olacaktır. Girmediğiniz takdirse ise hesabınız tamamen silinecektir.